Nākot tuvāk kādiem lielākiem vai arī mazākiem svētkiem, vienmēr aktuāls kļūst galda klāšanas jautājums un arī tas, kur un kādu torti celt galdā viesiem. Arī tad, ja jārīko bankets telpās vai izbraukuma banketi, ir nepieciešams izvēlēties labu pakalpojuma sniedzēju, lai nebūtu jāviļas gan cenā, gan ēdiena daudzumā. Konditorejas Rīgā mēdz piedāvāt ne tikai galda klāšanas pakalpojumus, bet pieņem arī individuālus pasūtījumus dažāda veida ēdienu un konditorejas izstrādājumu pagatavošanai. Tuvojoties dažāda veida jubilejām, nenoliedzami aktuāls kļūst jautājums par to, kur pirkt garšīgu kliņģeri vai arī kas cep tortes pēc pasūtījuma. Konditorejas izstrādājumi ir viena no populārākajām ēdienu grupām, kas tiek pasūtītas, tālab servisa sniedzēju ir salīdzinoši daudz.
Ienāc – www.francumaize.lv/ru/
KAS CEP TORTES PĒC ĪPAŠA PASŪTĪJUMA?
Tortes, kūkas, kliņģeri, bulciņas, pīrādziņi un kūciņas – ko gan vairāk var vēlēties saldummīļi savos svētkos. Ja izvēlaties torti nopirkt pie konditora, tad vēlams iepazīties ar atsauksmēm, lai būtu skaidrs ar ko rēķinātes un vai nosauktā cena ir adekvāta piedāvājumam. Vislabākais būs zelta vidusceļš, kurā ir laba cenu un piedāvājumu attiecība. Kliņģerus pēc pasūtījuma Rīgā ir iespējams atrast pie atšķirīgiem konditoriem individuāli vai arī arī nopirkt konditorejā uz vietas. Šāda pasūtījuma cena sastāda ne tikai produktu izmaksas, bet arī konditora ieguldītais darbs un līdz ar to laiks, tāpēc, ja arī cena būtu par dažiem eiro lielāka kā iegādājoties jau gatavu izstrādājumu, atceraties, ka kūka vai kliņģeris tiek gatavots individuāli un, protams, allaž būs svaigs un gards.
BANKETU PIEDĀVĀJUMS PAR LABU CENU.
Vēl viens liels pasūtījumu veids, ko nereti nodrošina dažāda veida konditorejas, ir banketa galdu klāšana, jeb vienkārši banketi. Šis pakalpojums ir tik pat izplatīts un, protams, pieprasīts kā konditorejas pasūtījumu veikšana, kūku un kliņģeru cepšana. Galdu klāšana izbaukumā rodas aktuāla, sākoties siltam laikam un vasaras sezonai, tāpēc šo laiku varētu dēvēt par ienesīgāko izbraukuma banketu rīkošanai gan telpās, gan ārpus tām. Lielu lomu banketa galdu klāšanā spēlē cenas un, protams, daudzuma attiecība, tāpēc klientiem vēlams iesākumā iepazīties ar pieredzi par konkrēto konditorejas vai arī galdu klāšanas uzņēmumu. Banketu ēdienkartē lielākoties būtu ietverti gan vairāki salāti, uzkodas, sieru, dārzeņu un gaļas plates, arī siltie ēdieni, ja šādas ir pasūtītāja vēlmes. Ēdiens ir augstākās kvalitātes, svaigs un, protams, gatavots īsu brīdi pirms celšanas galdā.
Laba ēdinašānas pakalpojuma sniedzēja atrašana spēlē lielu lomu tajā, lai banketi, jubileja vai kāda cita svinīga sanākšana būtu izdevusies un līdz ar to visi būtu apmierināti ar rezultātu.