Lielāku vai mazāku svētku tuvošanās, vienmēr saistās ne tikai ar jaukām un satraukuma pilnām gaidām, bet svarīgi kļūst arī tas, ko tad viesi ēdīs un kā noorganizēt liela apmēra galda klāšanu. Allaž vajadzīgs izvēlēties kvalitatīvāko pakalpojumu sniedzēju, lai pasākums būtu izdevies.
Dažādas konditorejas Rīgā bieži mēdz piedāvāt ne vien privātus pasūtījumus konditorejas izstrādājumu cepšanā, bet arī piedāvā rīkot dažādus banketus. Kas gan var būt labāk – kāds visu ēdienu pagatavošanu veiks jūsu vietā un līdz ar to būs iespējams godam atpūsties! Arī jautājums par to, kur dabūt lielisku kliņģeri, nenoliedzami būs atrisināts, ja izvēlēsieties piemērotu konditoru.
TORTES UN KŪKU CEPŠANA PĒC PASŪTĪJUMA.
Tortes, kūkas, kliņģeri, bulciņas, pīrādziņi un, protams, kūciņas – ko gan vēl var vēlēties saldummīļi savos svētkos. Ja izvēlaties torti nopirkt pie konditora, tad ir vēlams iepazīties ar rekomendācijām, lai ir skaidrs ar ko rēķinātes un arī vai nosauktā cena ir adekvāta piedāvājumam. Vislabākais ir zelta vidusceļš, kurā ir loģiska cenu un piedāvājuma attiecība. Tortes pēc pasūtījuma Rīgā ir opcija pasūtīt pie vairākiem konditoriem individuāli vai arī arī pasūtīt konditorejā uz vietas. Šādu pasūtījumu cena sastāda ne vien produktu izmaksas, bet arī konditora ieguldītais darbs un līdz ar to laiks, tādējādi, ja arī cena būs par dažiem eiro lielāka kā iegādājoties jau gatavu produktu, der atcerēties, ka pasūtījums tiek cepts individuāli un arī vienmēr būs svaigs un gards.
ĒDINĀŠANAS PAKALPOJUMI BANKETOS.
Vēl viens liels pasūtījumu veids, ko nereti piedāvā dažāda veida konditorejas, ir banketa galdu klāšana, jeb vienkārši bankets. Šis pakalpojums kļūst tik pat izplatīts un pieprasīts kā konditorejas pasūtījumu veikšana, kūku un kliņģeru cepšana. Galda klāšana izbaukumā ir aktuāla, sākoties siltam laikam un, protams, vasaras sezonai, tādēļ šo laiku varētu dēvēt par ienesīgāko izbraukuma banketu rīkošanai gan telpās, gan ārpus tām. Lielu lomu banketa galdu klāšanā spēlē cenu un līdz ar to daudzuma attiecība, tālab klientiem vēlams iesākumā iepazīties ar pieredzi par konkrēto konditorejas vai galdu klāšanas firmu. Banketu ēdienkartē parasti būs iekļauti gan dažādi salāti, uzkodas, sieru, dārzeņu un gaļas plates, arī siltie ēdieni, ja šādas ir pasūtītāja vēlmes. Ēdiens ir labākās kvalitātes, svaigs un gatavots īsu mirkli pirms pasniegšanas.
Veiksmīga konditoreju un arī galdu klāšanas pakalpojumu sniedzēja piesaistīšana iecerētajam pasākumam, ir viena maza daļiņa no visa, lai pasākums būtu izdevies un, protams, viesi dotos mājās priecīgi un, protams, garšīgi paēduši!